Personvern

Vi er opptatt av at du som bruker av våre tjenester forstår hvordan vi håndterer dataene vi samler, og har tillit til at vi respekterer brukernes personvern. Denne personvernerklæringen forklarer hvilke data vi samler inn, hvordan vi gjør det, hvor vi lagrer data og hva vi bruker dem til.

Hjemmesiden vår er laget med wordpress. WordPress samler ingen opplysninger om deg, og vi bruker heller ikke cookies for innsamling av statistikk.

Nettbutikk

Vår nettbutikk som lanseres snart er laget med WooCommerce. Du finner deres personvernerklæring HER. Opplysningene du legger igjen lagres hos vår serverleverandør Domeneshop. Opplysingene lagres i et halvt år. Om du ønsker at opplysingene vi har om deg skal slettes, kan du be om dette ved å sende en e-post til leonafrisor@gmail.com. I tillegg til opplysingene du oppgir selv når du handler i nettbutikken lagrer vi din IP-adresse, men denne kan ikke spores til deg som person. Vi lagrer ingen betalingsopplysninger hos oss. Dine kortopplysinger behandles av PayPal, og du finner deres personvernerklæring HER.