Hud

Marianne Skaalien

Eier, Hud og kroppsterapaut

Jeg startet med å fordype meg i anatomi og fysiologi på Videregående, derfra 1 år med helsefag. I 1994 begynte jeg på Den Norske hudpleiefagskolen i Oslo. Sommeren 1996 tok jeg avsluttende hud- og kroppsterapieksamen, før jeg vidreutdannet meg innen aromaterapi og make up.

Jobbet 4 år som ansatt før jeg i 2000 tok steget og startet egen bedrift. Da jeg startet for meg selv ønsket jeg å utvikle meg mer.Jeg tok derfor flere kurs så jeg kunne tilby kundene mine spesialbehandlinger innen fruktsyrer og krystallsliping.

Jeg har alltid vært trygg på valget jeg tok ved å utdanne meg som hud- og kroppsterapaut, og gleder meg til å gå på jobb hver dag. Jeg er opptatt av at kundene mine skal få en følelse av å bli tatt hånd om på en profersjonell og god måte.

Jeg setter også fokus på avstressing, velvære og behandlinger som virkelig gjør en forskjell! Du skal føle at du får den optimale behandling når du er kunde hos oss. Du er velkommen til en rolig sone hvor små og store problemer blir tatt hånd om like profesjonelt.

Jeg vil bruke min kompetanse og gi anbefalinger om kombinasjoner av ulike behandlinger og produkter basert på kundens individuelle behov. Ønsker du store forbedringer, tilbyr jeg deg profesjonell veiledning og forslag til en komplett hudpleie og behandlingskur.

Jeg gleder meg til å se deg!