Kategorier

 • Michel Design Works såpene er på 530 ml og inneholder sheasmør, jojobaolje og aloe vera som gjør de både fuktighetsgivende og pleiende. De kommer ut som herlig skum, er veldig drøye og lukter himmelsk. Royal Rose har en duft av kongerose med noter av rav, eple, vanilje og musk.
 • Michel Design Works såpene er på 530 ml og inneholder sheasmør, jojobaolje og aloe vera som gjør de både fuktighetsgivende og pleiende. De kommer ut som herlig skum, er veldig drøye og lukter himmelsk. Water lilies har en duft av myk bergamott og liljekonvall med toner av tulipaner og sandeltre.
 • Zoya er den prisbelønnede, unikt holdbare neglelakken som ikke inneholder skadelige industrielle kjemikalier som toluen, formaldehyd, resin, dibutyl ftalat (DBP) og kamfer.
  Zoya er vegansk, BIG10FREE og kan trygt brukes av gravide og ammende. Lakken har en tynn og fin konsistens, tykner ikke lett, har et godt skaft å holde i, er lett å påføre og tørker raskt. Madeline av zoya kan best beskrives som en dempet rosa krem.
 • Portus Cale Festive Blue duftlys og såpesett er pakket i en fantastisk, dypblå boks med gyldne arabesker og med et satengbånd. En sofistikert duo som får ethvert rom til å poppe. Duft: Gran, sedertre og rosmarin
 • Legg til et snev av duftende magi i favorittrommet ditt med et Portus Cale duftys. Dette lyset blir nøye håndstøpt i glass og duftsatt med kun essensielle oljer. Med en tidløs aroma bringer de ekslusive Portus Cale duftlysene et snev av luksus til favorittområdet ditt!
 • Michel Design Works såpene er på 530 ml og inneholder sheasmør, jojobaolje og aloe vera som gjør de både fuktighetsgivende og pleiende. De kommer ut som herlig skum, er veldig drøye og lukter himmelsk. Earl Grey har en duft av te innblandet med sitron, bergamontrosa og magnolia.
 • Michel Design Works såpene er på 530 ml og inneholder sheasmør, jojobaolje og aloe vera som gjør de både fuktighetsgivende og pleiende. De kommer ut som herlig skum, er veldig drøye og lukter himmelsk. Duft av appelsin forsterket av mandarin, kvede og et snev av musk.  
 • Dette spray-on-rengjøringsmiddelet er perfekt for glass, men det får også fliser, krom og speilflater til å skinne. Bruk den bare med en ren, lofri klut eller et papirhåndkle. Duft av en frisk bukett plukket på en sydhavsøy. Marint grønt toppet med fersken, sandeltre og melon 473 ml.
 • Et rengjøringsmiddel fra Michel Design Works som fjerner fett og smuss fra et bredt utvalg av vannsikre overlater. Sprayen etterlater en nydelig duft! 473 ml. Duft av en frisk bukett plukket på en sydhavsøy. Marint grønt toppet med fersken, sandeltre og melon.
 • Michel Design Works såpene er på 530 ml og inneholder sheasmør, jojobaolje og aloe vera som gjør de både fuktighetsgivende og pleiende. De kommer ut som herlig skum, er veldig drøye og lukter himmelsk. Duft: Havluft - Havluft med toner av duggfrisk melon og liljekonvall.
 • Et rengjøringsmiddel fra Michel Design Works som fjerner fett og smuss fra et bredt utvalg av vannsikre overlater. Sprayen etterlater en nydelig duft! 473 ml. Lemon Basil er en sammenkobling av to populære sommeraromaer: Citrusduft av sitron og mandarin forsterket med grønn basilikum.
 • Michel Design Works såpene er på 530 ml og inneholder sheasmør, jojobaolje og aloe vera som gjør de både fuktighetsgivende og pleiende. De kommer ut som herlig skum, er veldig drøye og lukter himmelsk. Magnolia har en duft av magnolia, jasmin og kaprifol med hint av fiolett og bergamot.
Go to Top